center1-logo Замъкът Замъкът 2 Кафето Labirint-Logo-Small Labirint-Logo-Small Fun Factory srachkovci-small
Креативни Курсове в клуба ни в кв.Гео Милев 02 Октомври 2015

Мили деца , откриваме сезона на креативните занимания !
Заповядайте в клуба ни в кв.Гео Милев, ул.Голаш 14. там ще разнообразим програмата ви със забавни курсове.
КУРС РАБОТА С ПОЛИМЕРНА ГЛИНА - всеки вторник от 17ч.  Предлагаме на вашето внимание работа с професионалист с полимерна глина. Изработване на бижута и други интересни форми от тази специална глина. Много забавен и различен курс за вас мили деца.- цена 11лв. на посещение (карти с намаления за  4-8-12 и повече посещения). Курса е подходящ за деца над 4г.

КУРС ГОТВАРСТВО - всеки петък от 17ч. - 18ч. За всички наши малки приятели любители на готвенето , предлагаме един час забава в кухнята. Ще правим сладки и соленки, сандвичи и цели торти дори ! Очакваме ви. - цена 8лв на посещение ( карти с намаления за 4-8-12 и повече посещения ). Курса е подходящ за деца над 3г.


Разбира се след всички курсове ще оставяме кратко време за игра в нашата приказна зала!

Детски кръжок работа с вълшебно тесто ! 28 Октомври 2014

Мили деца първите ни кръжоци започнаха !

Всяка събота от 11ч. ще имате възможност да се запознаете с " вълшебното тесто ". Тази седмица темата ни е:" Снежни човеци,звездички, снежинки", нека заедно да направим зимата по забавна. ( кръжока ще се проведе в работилница Сръчковци в Мол Сити център на последния етаж). Всички деца ще имат възможност да изработят своето"превозно средство" след като приключат ще могат да поиграят на воля. Кръжока е с продължителност 1час. и е на цена 9лв. 


  От 3.12.2014г. започва Кръжока ни по " Приложни изкуства " - всяка сряда от 17.30ч. всички желаещи ще имат възможност да се потопят в света на креативното творчество. Всяка седмица темата ни ще е различна , започваме на 03.12.2014г от 17.30ч. темата ни е Коледни картички и писма до Дядо Коледа. Очакваме ви. вход 9лв.

тел. за връзка 0878301300

БЕЗПЛАТЕН КУКЛЕН ТЕАТЪР ! Всяка неделя от 11ч. 06 Октомври 2014

Мили деца , любители на кукленото изкуство, очакваме ви, всяка неделя от 11ч. пред работилничка Сръчковци в Мол Сити Център,на последния етаж. Елате и се потопете в приказното изкуство на Кукления детски театър.

 

Очакваме ви !

Важно съобщение от управата на верига детски център Приказка без край !!!! 20 Февруари 2014

Приятели, верига детски центрове " ПРИКАЗКА БЕЗ КРАЙ ", сме длъжни да споделим с вас следната информация:
Под крилото на верига детски центрове " ПРИКАЗКА БЕЗ КРАЙ " ,в момента има няколко клуба на територията на гр.София ( Приказка без край - Гео Милев, Приказка без край - Замъка, Приказка без край - Замъка 2, Приказка без край - Кафето, Приказка без край - Лабиринта 1 и 2, Работилница - Приказка без край - Сръчковци и Приказка без край - FUN FACTORY) и един клуб на Българското Черноморие (Приказка без край - Естебан ), за да видите нашите зали това може да стане само в страницата ни www.prikazka.net или тук на фейсбук стената ни. Всички останали клубчета, читални , сладкарници и всякакви др....... възползвали се от запазената ни марка - нашето име (Приказка без край ) нямат нищо общо с нашата верига детски центрове. Длъжни сме да споделим това с вас, тъй като напоследък е било злоупотребено с наши постоянни клиенти (на който Благодарим, за бързатa и навременна информация). Приятна вечер от екипа на детски центрове ПРИКАЗКА БЕЗ КРАЙ !

Най ЕВТИНИЯ РОЖДЕН ДЕН В СОФИЯ!:)))))))) Мястото е едно кв. Младост 1А, бл.529 05 Юни 2012

Къде в София можете да отпразнувате НАЙ - ЕВТИНИЯ и същевременно НАЙ - ЗАПОМНЯЩИЯТ се рожден ден в София. Само за 180лв. ние ви предлагаме:
- Рожден ден за 10 деца за 2 часово парти.
- торта от сладкарница Скайн Лаин за всички деца.
- детско меню - пица, сок, пуканки, зрънчо и солети.
- аниматор - който ще занимава децата по време на партито.
- парти аксесоари за всяко дете.
- покана за всеки гост на партито.
- украса на залата с балони.
Очакваме ви!!! Телефон за връзка 0878709012, 0878301300 или 0878399988

Нашия нов клуб в Младост 1А! 03 Юни 2012

На 01.06.2012г, отвори врати нашия нов клуб в квартал Младост 1А бл.259, " Приказка без край - КАФЕТО" !. Клубът отново е с много интересен дизайн и разполага с градина за родителите и пясъчник с батут за децата. Това е нашият подарък за всички наши приятели от Младост. Клубът е с работно време от 9ч. до 21.30ч. всеки ден, без почивен ден. На ваше разположение е квалифициран персонал,отлично обслужване, уютна атмосфера и много изненади, ОЧАКВАМЕ ВИ! тел. за връзка 0878709012 или 0878399988 ,  скоро ще качим информация и на сайта ни.

Нов клуб под крилото на "Приказка без край" . 14 Март 2012

Мили деца, специално за Вас и в помощ на вашите родители откриваме клуб и на Българското Черноморие! Тази година между Равда и Несебър в Слънчевия Комплекс "Естебан", ще отвори врати нашия нов морски , приказен, детски , парти клуб.Очакваме ви още от май!Заповядайте при нас, Ние предлагаме всичко, Вие вземете колко искате!


x